Afsnit 1

Klargøring af produkter.

Inden du tager din nye bagesten af stål i brug:

Vi anbefaler:

• Olie – raps/oliven olie, da det tåler højere varme
• Klud – et vasket viskestykke eller en karklud af stof for at undgå fnuller
• Sådan håndterer du bagesten af stål:
– Benyt grydelapper da kanter kan være skarpe
– Lad altid den varme bagesten køle af inden håndtering

Punkt 1:
Pak bagestenen ud af det rust beskyttende papir og fordel 2 spsk. olie på hver af overfladerne og tør grundigt efter med en klud. Dette gentages 2 gange og nu er bagestenen ren for stål-fnuller!

Punkt 2:
Så fordeler du kun 1 spsk. olie jævnt på hele bagestenen og tørrer grundigt efter med en klud, så det bliver ensartet.
Herefter sætter du bagestenen ind på en rist i ovnen, skruer op på 250 grader og bager den i en time. Dette efterlader en beskyttende overflade. Luk herefter røgen ud af ovnen og bagestenen vil være klar til din første bagning 🙂

 

Kombispaden kommer med et lag beskyttende folie på den ene side – dette fjernes inden brug. Start i et af hjørnerne – hiv til, det sidder godt fast! I kanterne, hvor folien har siddet, skal du være opmærksom på, at du får al folien af. Herefter vaskes kombispaden med vand og sæbe og er nu klar til brug.

Før brug trækkes folien af

 

Dejskærer og pizzaskærer skal blot vaskes af med vand og sæbe og tørres. Så er de klar til brug.

 

Har du kommentarer, spørgsmål, ris/ros, så kontakt os gerne.