Kunderne siger

Herunder kan du læse nogle af de tilfredse kunder som har sendt os deres oplevelser med bagesten i jern samt spade.

 

Jeg har fundet hemmeligheden der sikrer sprød pizza, HVER GANG. Også selvom du bager korn- og glutenfrit. Jeanette fra Mad i Harmoni skriver: “Bagestenen har virkelig bestået testen. Pizzaen er jævn sprød, med sprøde kanter og kan let håndholdes” og “Da jeg derefter testede stenen på mine lyse pizzabunde bragte det mig direkte til pizzahimlen.”Jeanette fra Mad i Harmoni

 

Efter at have haft stenen i lidt over et år, må jeg sige at det er et fremragende godt produkt! Bagesten i jern gør lige præcis hvad den skal, nemlig at holde på varmen! Pga. den høje varme, hæver brødet og pizzaerne fantastisk flot, og det giver en fantastisk sprød skorpe. Den medfølgende spade fungerer perfekt sammen med stenen. Jeg var ret nervøs for, hvordan den ville fungerer, fordi den ser anderledes ud, men køber du stenen så køb også spaden.Luis, privat kunde

 

Efter grundig søgning efter bagesten på nettet kom jeg frem til at bagesten.dk’s pizza- og bagesten måtte være den bedste løsning. Keramiksten kan knække og dem de fleste isenkræmmere har er temmelig små. Bagestenen blev lynhurtigt leveret og jeg gik straks igang med at eksperimentere. Jeg bruger sjældent opskrift, men rørte en dej sammen i min Kenwood med surdej en smule gær, knækkede rugkerner og italiensk hvedemel. Den mørke farve kommer fra noget Meyers malt jeg tilsatte. Det blev rigtig godt, stenen gav dejen ekstra hæveevne og en sprød skorpe. Jeg glæder mig allerede til jeg skal bage en pizza på den med tynde skiver kartoffel, rosmarin, pinjekerner og gedeost.Jørgen, privat kunde

 

Bagesten i jern + bagespade er taget i brug, med et fantastisk resultat! Jeg er ivrig amatør bager, og kan tydeligt se, mærke og føle forskellen på at bruge jernpladen i forhold til min gamle bagesten, der er ”afgået ved døden”.Lone, privat kunde

 

Bagesten i jern har nu været i brug for første gang, og jeg er vildt begejstret og imponeret. Sad og kiggede på ovnen og så brødet hæve sig op. Glæder mig meget til alle de fremtidige ting der skal bages. Har vedhæftet et billede af brødet. Et hvedebrød med surdej uden gær. Fantastisk skorpe, lækkert saftigt og flotte luftlommer.Jens, privat kunde

 

Jeg brugte pizzastenen til pizza i går aftes! Den fungerer rigtigt godt, men den dej jeg fik lavet, var en hurtig dej, så jeg glæder mig til at prøve den med en ordentlig langtidshævet dej!! Mit førstehånds indtryk er rigtig godt! Den “spade” man får med fungerer perfekt!! Jeg overvejer at smide en anmeldelse op på min lille madblog, da jeg synes det er et fedt produkt!!Jakob, privat kunde

 

Har længe ikke kunnet forstå mine problemer med brødbagning og manglende forventet bageresultat ved hævning. Denne nye jern-sten gør underværker. Jeg vil absolut anbefale dem jeg kender om denne positive oplevelse der bragte min bageoplevelse op på resultater, der kan kaldes proffesionelle!!  Jeg brugte en granit flise før, men kunne ikke opnå samme resultater! Trods alt investerer man tid etc. i sagen. Ydermere bringer det den perfekte smag frem i det bagte, at ovnen har fået de manglende kræfter, der modvirker temperaturfald i processen!Susanne, privat kunde