Levering af din pakke

Da vi sender mange pakker har vi opnået en god pris på forsendelse hos GLS. Prisen for fragt er derfor inkluderet i varens pris når der vælges GLS.
Levering til PostNord posthus koster 29 kr. Levering med PostNord til arbejdsplads/privat adresse koster 59 kr.

Levering med PostNord

Med PostNord tilbyder vi
 Levering til din private adresse
 Levering til din arbejdsplads
 Afhentning på valgt posthus

Ved levering til privat adresse har du flere muligheder såfremt du ikke skulle være hjemme. PostNord tilbyder ModtagerFlex, hvor du på forhånd har tilmeldt dig og angivet et sted pakken må stilles. Er du ikke tilmeldt denne ordning vil PostNord, forinden levering af din pakke, sende dig en SMS/e-mail og give dig mulighed for at oplyse om hvor pakken må stilles. Ved levering til arbejdsplads sker dette i tidsrummet 8-16. Vil du hellere selv hente pakken når det passer dig, så kan du vælge et ønsket posthus under check-out.

Læs mere her om levering af pakker med PostNord.

 

Levering med GLS

Med GLS tilbyder vi
 Levering til privat adresse.

Er du ikke hjemme når GLS kommer med din pakke, vil GLS lægge en seddel i din postkasse om at levering af pakke er forsøgt. På sedlen vil stå om du skal kontakte GLS fragtmanden eller om din pakke bliver lagt i nærmeste GLS PakkeShop til afhentning. Læs mere her.

Du har også mulighed for, på forhånd, at udfylde en engangs fuldmagt. Så kan GLS fragtmanden placere pakken på en placering bestemt af dig. Læs mere her.

 

Leveringstid

GLS:
Varer bestilt inden klokken 8.00 på hverdage (mandag-fredag) vil blive afsendt fra vores lager samme dag. GLS har dag til dag levering, så du burde altså modtage din pakke førstkommende hverdag efter bestilling.

PostNord:
Varer bestilt inden klokken 13.00 på hverdage (mandag-fredag) vil blive afsendt fra vores lager samme dag. PostNord har dag til dag levering, så du burde altså modtage / kunne hente din pakke førstkommende hverdag efter bestilling.

 

Pakning af bagestålet

Vores forsendelser bliver pakket omhyggeligt og sikkert for at undgå at varerne tager skade undervejs. Bagestålet bliver pakket i anti rust papir for at minimere risikoen for fugt på dens rejse fra det lune lager og ud til dig som kunde.

Vi benytter 2 lag pap om bagestål og spade og benytter kraftigt pakke-tape til at holde det sammen. Dette sikrer pakken på dens vej. Vi har utroligt få henvendelser om pakker der er blevet beskadiget under fragten. Skulle uheldet være ude, så sender du os en mail med billeder af emballage samt varen og dens skader - og vi vil med det samme fremsende nye varer til dig.

Herunder kan du se hvordan vi pakker bagestålet.

Bagestål pakke i anti-rust papir

Først 1 stykke pap om bagestålet

Pap lag 2 og kraftigt pakke tape. Så er den klar til afsendelse.