Levering af din pakke

Vi sender med GLS og kan pt. kun tilbyde privat omdeling af pakken. Er du bosat på Fyn eller kommer du tilfældigvis susende forbi Langeskov på motorvejen, ja så er det også muligt at afhente din pakke samme dag som du har bestil den. Klik her for information om afhentning på vores adresse.

Det koster 0 kr. at få leveret pakken. Det syntes vi selv er ret billigt 🙂

Er du ikke hjemme når GLS kommer med din pakke, vil GLS lægge en seddel i din postkasse om at levering af pakke er forsøgt. På sedlen vil stå om du skal kontakte GLS fragtmanden eller om din pakke bliver lagt i nærmeste GLS PakkeShop til afhentning. Læs mere her.

Du har også mulighed for, på forhånd, at udfylde en engangs fuldmagt. Så kan GLS fragtmanden placere pakken på en placering bestemt af dig. Læs mere her.

 

Leveringstid

Varer bestilt inden klokken 8.45 på hverdage (mandag-fredag) vil blive afsendt fra vores lager samme dag. GLS har dag til dag levering, så du burde altså modtage din pakke dagen efter. Vores målinger viser at 97% af alle pakker er fremme dagen efter, som lovet af GLS.

 

Pakning af bagestålet

Vores forsendelser bliver pakket omhyggeligt og sikkert for at undgå at varerne tager skade undervejs. Bagestålet bliver pakket i anti rust papir for at minimere risikoen for fugt på dens rejse fra det lune lager og ud til dig som kunde.

Vi benytter 2 lag pap om bagestål og spade og benytter kraftigt pakke-tape til at holde det sammen. Dette sikrer pakken på dens vej. Vi har utroligt få henvendelser om pakker der er blevet beskadiget under fragten. Skulle uheldet være ude, så sender du os en mail med billeder af emballage samt varen og dens skader - og vi vil med det samme fremsende nye varer til dig.

Herunder kan du se hvordan vi pakker bagestålet.

Bagestål pakke i anti-rust papir

Først 1 stykke pap om bagestålet

Pap lag 2 og kraftigt pakke tape. Så er den klar til afsendelse.