Levering af din pakke

Vi benytter PostNord til at sende vores pakker med. Selve pakningen sørger vores lagerpartner for. Udgiften til fragt er inkluderet i prisen hvis du vælger levering til arbejdsplads eller posthus. Vælger du privat levering koster det 50 kr.

Levering med PostNord

Med PostNord tilbyder vi
 Levering til din private adresse
 Levering til din arbejdsplads
 Afhentning på valgt posthus

Ved levering til privat adresse har du flere muligheder såfremt du ikke skulle være hjemme. PostNord tilbyder ModtagerFlex, hvor du på forhånd har tilmeldt dig og angivet et sted pakken må stilles. Er du ikke tilmeldt denne ordning vil PostNord, forinden levering af din pakke, sende dig en SMS/e-mail og give dig mulighed for at oplyse om hvor pakken må stilles. Ved levering til arbejdsplads sker dette i tidsrummet 8-16. Vil du hellere selv hente pakken når det passer dig, så kan du vælge et ønsket posthus under check-out.

Læs mere her om levering af pakker med PostNord.

 

Leveringstid

PostNord:
Varer bestilt inden klokken 11.45 på hverdage (mandag-fredag) tilstræber vi bliver afsendt samme dag og senest dagen efter.

 

Pakning af bagestål

Vores forsendelser bliver pakket omhyggeligt og sikkert for at undgå at varerne tager skade undervejs. Bagestålet bliver pakket i anti rust papir for at minimere risikoen for fugt på dens rejse fra det lune lager og ud til dig som kunde.

Vi har heldigvis utroligt få henvendelser om pakker der er blevet beskadiget under fragten. Skulle uheldet være ude, så sender du os en mail med billeder af emballage samt varen og dens skader - og vi vil med det samme fremsende nye varer til dig.

Herunder kan du se hvordan bagestålet bliver pakket i anti rust papir. Herefter bliver bagestål og eventuel tilbehør pakket ind i bølgepap af høj kvalitet.

Bagestål pakke i anti-rust papir

Pakken når den kommer frem til kunden