Kombispade

Kombispaden har vi selv designet og sat i produktion på en fødevaregodkendt virksomhed i Jylland.

Størrelsen passer naturligvis til vores bagesten.

Kombispaden    Kombispaden benyttes til at tage en pizza ud af ovnen

Spaden er lavet af aluminium og må aldrig komme i direkte kontakt med syre holdige madvarer. Bager du surdejs brød bør dette heller ikke placeres direkte på spaden, men bør placeres på et stykke bagepapir ovenpå spaden.

Kombispaden er det ideelle værktøj til at få pizza og brød overført til den glohede bagesten. Brødet eller pizzaen placeres på bagepapir ved sidste hævning, overføres til bagestenen og når bagningen er overstået, er det ligeledes nemt at få bagværket ud af ovnen igen.

Om kombispaden:

- 1 mm. laser skåret aluminium
- Ideel partner til din bagesten - gør det nemt at få bagværk ind og ud af ovnen
- Designet og produceret i Danmark
- Nemt at rengøre og vedligeholde (læs mere her)

 

Herunder kan du se hvordan du bruger kombispaden til at få boller, pizza og brød til og fra ovnen.