Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Juridisk navn: Langeskov IT
Dagligt navn: Bagesten.dk
Organisationsform: IVS
CVR. nr.: 36089644
Adresse: Grønvej 2, 5550 Langeskov
E-mailadresse: info@bagesten.dk
Telefonnummer: 21 15 30 62
Bagesten.dk etableringsår: 2012

Cookie og persondatapolitik

Læs vores cookie og persondatapolitik her.

Betaling

Bagesten.dk modtager Dankort og VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro og JCB
Bagesten.dk modtager Dankort og VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro og JCB. Bagesten.dk afholder alle kort-gebyrer. Alle oplysninger vedrørende betaling er sikret via en krypteret SSL forbindelse, som håndteres af vores betalingspartner QuickPay.dk.

Levering

Bagesten.dk leverer med GLS
Bagesten.dk sender varer med GLS. Der er også mulighed for at afhente de købte varer på vores adresse ved forudgående aftale.

GLS afleverer pakken på kundens adresse mellem kl. 8 og 16 på hverdage, såfremt kunden enten er hjemme til at kvittere for modtagelsen eller har lagt en fuldmagt vedrørende levering (se www.gls.dk). Er ingen af delene tilfældet, vil GLS lægge en seddel til kunden, hvorpå kunden enten anmodes om at kontakte GLS for alternativ leveringsdag eller hvor kunden informeres om i hvilken GLS PakkeShop kunden kan afhente pakken (område afhængigt).

Levering med GLS i 2018: DKK 00,00 (Bagesten.dk tilbyder ikke levering udenfor Danmark på nuværende tidspunkt).

Levering kan forventes indenfor 1-2 hverdage, forudsat at der ikke opstår forsinkelser hos GLS. Bagesten.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. Når pakken er afsendt med GLS, sender vi en e-mail til kunden indeholdende faktura og track & trace nummer.

Særlige vilkår
Ingen særlige vilkår.

Ansvarsfraskrivelse
Bagesten i jern samt spade i aluminium er begge “rå” i udseendet og der kan forekomme mindre ridser og mærker i produkterne. Dette påvirker ikke brugen af produkterne. Produkterne er udelukkende beregnet til brug i privat forbrugers ovn med max temperatur på 300 grader celsius. Al anden brug samt konsekvenser heraf står for den private forbrugers eget ansvar. Bagesten i jern bliver MEGET varm og må KUN håndteres med materialer, der kan tåle de høje temperaturer. Den varme bagesten i jern må ikke komme i kontakt med brandbare overflader eller materialer, der ikke tåler de meget høje temperaturer.

Bagesten i jern samt spade i aluminium skal bruges sammen med bagepapir, da materialerne ikke er godkendt til direkte kontakt med fødevarer.

Når du modtager din bagesten i jern, vil den fremstå sølvfarvet og blank. Det anbefales at hælde ca en spiseskefuld olie midt på bagesten i jern og fordele dette med et stykke køkkenrulle. Efter dette, tørres efter med et nyt stykke køkkenrulle. Dette efterlader et nærmest usynligt lag mad-olie på bagestenen som virker beskyttende. Dette gentages efter behov. Ved anvendelse vil overfladen påvirkes ligesom ændringer i omgivelserne (temperatur og fugt) kan medføre farveskift. Ved fugtpåvirkning kan opstå overfladisk rust, der dog er uden betydning for funktionen: overfladen kan “nulstilles” ved slibning med fint sandpapir. Det anbefales at opbevare bagesten i jern tørt og ved stuetemperatur.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til info@bagesten.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du nederst i dette dokument.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal sende varen retur til os med GLS. Vi dækker udgiften hertil. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Varer som er specialfremstillet efter kundens ønske.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Bagesten.dk
Grønvej 2
5550 Langeskov

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular nederst på denne side.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.bagesten.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Produktet bagesten i jern er omfattet af en udvidet garanti på 10 år mod brud. Reklamationsretten og den udvidede garanti dækker ikke fejl, slitage eller skader som er, direkte eller indirekte, forårsaget af forkert anvendelse, forkert vedligeholdelse eller vold.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Bagesten.dk
Grønvej 2
5550 Langeskov

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Jesper Jessen Hansen.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende).

– Til Bagesten.dk, Grønvej 2, 5550 Langeskov, e-mail: info@bagesten.dk:
– Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
– Bestilt den (*)/modtaget den (*)
– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
– Dato
(*) Det ikke relevante udstreges