Anmeldelser

Anmeldelser fra vores kunder

3-4 uger efter kunderne har modtaget deres produkter, udsendes der automatisk en mail hvor vi beder om en bedømmelse af de købte produkter. Kundens karakter og eventuelle bemærkninger vises automatisk på en ekstern side - uanset om anmeldelsen er positiv eller negativ.

Størstedelen af vores salg sker ved at glade og tilfredse kunder anbefaler os til venner og familie. Det er vi rigtig glade for 🙂

Herunder kan du se vores samlede score. Ved klik føres du til en side hvor du kan se hver kundes vurdering samt læse uddybende kommentarer.

 

Trust Badge

Siden april 2020 har vi bedt kunderne om at anmelde produkterne

 

Den bedste kundeservice

Bagesten.dk er en lille virksomhed og for os er god kundeservice prioriteret meget højt. Vi får heldigvis meget få reklamationer - og dem vi får, er typisk som følge af at varen har taget skade på vej fra lageret og ud til kunden, eller hvis varen skulle være havnet et forkert sted. Det retter vi naturligvis op på ligeså snart vi får en henvendelse fra den uheldige kunde.

Som en ekstra tryghed for vores kunder, tilbyder vi hele 30 dages returret og selvom vi ikke er forpligtet til det, betaler vi for retur forsendelsen.

Glade kunder er en prioritet for os! Vi vil strække os langt for at opnå dette, i de få tilfælde, hvor kunden har haft en uheldig oplevelse.

 

Kontakt

Når du tager kontakt til bagesten.dk, er det altid undertegnede du kommunikerer med 🙂 Jeg besvarer altid henvendelser inden for 24 timer - som regel også i weekender og ferier.

Alle spørgsmål er velkomne, ligesom ris og ros er det. Find kontakt oplysninger her.

Med venlig hilsen,
Jesper, indehaver af bagesten.dk